Bold Tuesday tegija: Markus Marks

Bold Tuesday üks asutajatest on tootedisaini taustaga Markus Marks (26). Oma stuudio juhtimise juures peab ta põnevaks seda, et ettevõtmise edu sõltub täielikult enda panusest ja energiast. Reisimise teema on üldiselt positiivne, emotsioonide rohke, lõbus, jutuainet pakkuv ja enamikele kaasahaarav teema. Just võimalus olla kogu selle põneva teema keskel ja pakkuda sellele lisaväärtust erinevate toodete näol paneb järjest rohkem pingutama ja panustama Bold Tuesday stuudiosse. Lisaks töistele tegemistele armastab Markus üleüldist korrektsust, puuvilju, fixiega sõita, Hiiumaal puhata, kohvi(!) juua, vabadust enda aja üle otsustada ja männimetsas seigelda!

Järgmine reisiplaan: Hispaania, Barcelona. Plaan on korraks aeg maha võtta, käia kohalikel turgudel, kokata, käia jooksmas hommikupäikese all, lihtsalt olla, astuda läbi kõige sheffimast baarist Oviso, külastada värvikat naaberlinna Sitgesi, uudistada Sagrada Familiat ja kõike muud, mis silma jääb ja põnevust tekitab.

Uusi paiku tõmbab avastama: Aeg-ajalt tekkivast rutiinist väljamurdmise vajadus. Selleks, et hiljem oleks midagi meenutada, midagi sellist, mis paneb ka aastate pärast silma särama. Närvikõdi, nauding ja ootusärevus – reisimine annab isiklikule „minale“ tugeva positiivse laengu.

Asi, mis tuleb kindlasti elu jooksul ära proovida: Külastada võimalikult erineva kultuuriga riike ja paiku, saada kogemus kogu maailmast. Aga selle juures pole niivõrd tähtis riikide arv, kui see, et ise olla enesega rahul ja võtta asja kiirustamata, nautida.

Üks põhimõte, mis pole veel kunagi alt vedanud: Kui midagi väga tahta, siis selleks avaneb alati ka võimalus. Mõtle suurelt!

What are you looking for?

Your cart